Dor de copilărie

Ai simțit vreodată o nostalgie puternică legată de copilărie și de vremurile de la grădi? Eu da.

Adică acum, pe bune.. toată ziua stăteai degeaba, îți făceai prieteni noi și explorai grădina bunicii. Erai permanent curios și nu înțelegeai cum adulții reușesc să descifreze semnele acelea ciudate pe care le numeau litere, așezate parcă într-o armată unită și imposibil de destrămat. Plus că atunci nu aveai grija bacalaureatului sau a evaluărilor naționale.. o să o ai începând cu clasa a 4-a, iar dacă băieții din fruntea sistemului se plictisesc poți avea posibilitatea să dai primul examen din viața ta, admiterea în clasa I.

Ce.. nu de copilăria aia îți e ție dor? Atunci intrăm mai adânc în istoricul tău și al meu. Mai știi când ai fost botezat? Evident că nu.. și nu din cauza faptului că erai prea mic și prea inocent ca să îți dai seama ce se petrecea cu tine și în jurul tău, ci din cauza faptului că botezul tău nu a fost unul de neuitat, scuze că ți-o spun chiar așa. Stai liniștit, nici al meu nu a fost, cel puțin așa îmi amintesc.

Prin „de neuitat” nu mă refer la modul în care preotul își făcea treaba și nici la modul în care s-au distrat invitații la acel afterparty, ca să îi zicem așa. Mă refer la ursitoarele magice sau la personajele pe care le vezi la televizor pe disney, sau pe care le vedeai… În spatele fiecărui botez reușit se află o echipă de organizare petreceri copii despre care știu că vrei să te informazi mai în amănunt, de asta ți-am oferit link-ul anterior, sper să îl vezi, e fix deasupra…

Elsa Frozen, Merida, Alba ca Zapada, Rapunzel, Batman, Minnie și Mickey, Ștefania și Sportacus, Clowni, Tinkerbell și Peterpan, Pirați, acestea sunt doar câteva dintre personajele pe care le poți invita la o petrecere destinată copiilor. (Știu că te tentează să îți programezi un nou botez, urmat de petrecerea de după).

Pe site-ul lor ai toate ofertele, personajele, tarifele (care mi se par extrem de scăzute, hmm), galeria foto cu personajele respective și ceea ce mi se pare mie cel mai interesant și ma util, o secțiune destinată ție și recenziilor tale despre ursitoare și personaje, asta evident după ce le-ai invitat la petrecerea organizată de tine pentru copilul tău (sper).

De asemenea, ei se recomandă ca animatori profesioniști care îți pot transforma botezul într-unul de cinci stele, ceea ce sună super, părerea mea.

» Acest articol este sponsorizat «

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.