Ultimele bilete la ”Spring Prom” !

Mai sunt câteva ore până începe balul, iar tu nu ai bilet încă? Încă mai ai timp să îți plătești intrarea !

În continuare poți să cumperi de la președinții de CȘE-uri un bilet pentru „Spring Prom”, în cazul în care încă nu ai făcut-o deja. În articolul precedent ți-am precizat 5 motive pentru care îți recomand să participi la balul mult așteptat de majoritatea tinerilor liceeni. Nu știu dacă ai discutat cu prietenii sau colegii tăi despre acest subiect, dar îți garantez faptul că o mare parte dintre ei va fi prezentă acolo.. sunt sigur !

Îl mai știi pe băiatul acela drăguț pe care l-ai observat la începutul anului școlar, care s-a înscris la concursul de „miss și mister” împreună cu noua lui colegă? Dada, tipul acela în fața căruia încercai să te afirmi.. tipul acela despre care ai aflat la miezul nopții că a câștigat titlul de „mister” în liceul tău. Sunt niște clipe frumoase, pe care ți le amintești cu drag, nu? Tipul acela o să fie prezent la Spring Prom. Îți garantez ! Nu-I așa că vrei să vii și să îl susții din nou, într-un context similar?11143105_375574149297123_4511981914560015578_n

Probabil nici băieții nu au uitat seara aia plină de libertate petrecută cu amicii, deveniți colegi de clasă.. sau de liceu. Da, a fost fain balul ăla.. și banchetul din clasa a 8-a a fost fain, nu? Cu siguranță îți e cel puțin dor de foștii tăi colegi… Probabil nu știai, însă Spring Prom este primul bal de acest gen care reușește să aducă în același loc ambele grupuri. Sunt sigur că măcar o dată te-ai gândit cum ar fi să îți extinzi grupul de „amici” cu care ieși în oraș și să unești ambele clase într-una singură. Nu știu dacă vei reuși asta, dar suntem curioși să aflăm.. tocmai de asta te vrem în Koshin azi, începând cu orele 18:00.

O singură problemă există la ora actuală.. numărul biletelor sunt limitate, iar tu ar cam trebui să te grăbești, pentru că fără tine distracția nu poate începe. Azi e ultima zi în care îți poți cumpăra un bilet.. fă-o ! 😀 Biletele le poți cumpăra de la președinții de CȘE-uri, iar mai mult de 15 lei cu siguranță nu costă.

Pentru detalii despre bal și de unde poți cumpăra mai exact biletele te aștept să mă suni, la orice oră, la următorul număr de telefon: 0770778232.. pe bune !

Semnat,

Bogdan Dinu

P.S.: Abia aștept să te cunosc personal și să ne tragem amândoi într-un selfie, sau mai multe.. ne vedem la bal, așadar !

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.