Caută cineva niște ursitoare?

Da, ai citit bine. Am găsit un site care se ocupă cu.. nici nu știu cum să mă exprim.. închirierea? Ideea e că poți să aduci ursitoare amuzante la botezul copilului. 

Prețurile sunt unele avantajoase, prețul pentru un animător adus o singură oră la un botez fiind de 80 de ron, cel puțin din câte am înțeles eu de pe site. Pe lângă prețul pentru un singur animator, sunt disponibile diverse pachete, aflate la prețuri diferite. Prețurile cresc de la 290 ron până la 480 ron, și o dată cu ele cresc și facilitățile oferite în cadrul fiecărui pachet. „Pachetul Standard 3 Ursitoare”, aflat la prețul de 290 ron, conține un tun pentru Confetti, petale de flori și diferite proiecții laser, cele trei ursitoare, coloana sonoră personalizată, microfoane wireless, spectacolul terminându-se cu o sesiune foto, iar opțional, pentru încă 30 de ron, cele trei ursitoare vin împreună cu o mașină de fum.

Al doilea pachet, intitulat „Pachet Standard 4 Ursitoare”, aflat la prețul de 370 ron, conține, de asemenea, toate cele precizate mai sus, însă, pe lângă cele trei ursitoare ce vor fi prezente la botezul copilului, va veni o a patra, aceasta fiind descrisă ca fiind „Ursitoarea Rea”, având un rol comic.

Al treilea pachet, „Pachetul Premium 3 Ursitoare + Îngeraș păzitor”, aflat la prețul de 380 ron, conține un tun pentru Confetti, petale de flori și diferite proiecții laser, cele trei ursitoare, un îngeraș păzitor în vârstă de 8 ani, coloana sonoră personalizată, text personalizat, microfoane wireless, modelaj de baloane pentru copiii invitați, cadouri norocoase pentru bebeluș, spectacolul terminându-se cu o sesiune foto, iar gratuit, cele trei ursitoare vin împreună cu o mașină de fum.

Al patrulea pachet, „Pachet Premium 4 Ursitoare + Îngeraș păzitor”, aflat la prețul de 480 ron, conține un tun pentru Confetti, petale de flori și diferite proiecții laser, cele trei ursitoare, un îngeraș păzitor în vârstă de 8 ani și o a patra ursitoare „rea” cu rol comic,  coloana sonoră personalizată, text personalizat, microfoane wireless, modelaj de baloane pentru copiii invitați, cadouri norocoase pentru bebeluș, spectacolul terminându-se cu o sesiune foto, iar gratuit, cele trei ursitoare vin împreună cu o mașină de fum.

Prezenta ursitoarelor am inteles ca a devenit un trend actual, mai ales ca bebelusul va putea trai clipele din povestile preferate. Conform wikipedia, ursitoarea este o ființă imaginară din mitologia românească, despre care se crede că are darul de a hotărî soarta omului de la naștere.În a treia noapte de viață a copilului nou-născut, nașa invită ursitoarele și face o masă cu prăjituri, bomboane, vin, apă, flori și tot ceea ce crede că le-ar putea plăcea acestora. Ele apar noaptea, la poarta casei în care dorm mama și cu fiul, și prezic destinul copilului. În următoarea dimineață, nașa întreabă mama despre visul său și îi zice dacă au venit ursitoarele, și ceea ce au prezis. În zilele noastre, aceasta se întâmplă într-un spital, pentru că pruncii nu mai sunt născuți acasă. De aceea, nașa pune ofrandele la fereastra spitalului.

Însă, ursitoarele precizate pe site au simplul rol de a încânta copilul, acestea având texte adaptate cu simț de răspundere. Textele sunt interpretate de actrițe profesioniste. Apropo, în București, transportul este gratuit, iar de pe același site pot fi contactați cameramani, fotografi și DJ-i.

Acest articol a fost sponsorizat.
Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.