Generatia in Miscare

De la o vreme tot primesc anumite mesaje de la unii colegi, de la diferite clase, in care sunt rugat ori sa fac un clip sau mai multe in care fac miscare, ori sa imi rog clasa sa faca asta. 

Initial nu am inteles absolut deloc care e faza cu materialele video si de ce ar trebui sa fac asta.. mai ales eu care dupa doua flotari strig ca m-a faultat podeaua.. Abia dupa ce m-am vaitat prin toata scoala ca nu am inteles mi-am dat seama ca eram ultima persoana aflata in ipostaza asta din tot liceul. In final s-a binevoit a ma informa si pe mine cineva si am aflat ca liceul nostru participa la un concurs care promoveaza miscarea si activitatile in aer liber.

Nefiind cel mai mare fan al evenimentelor sportive, nu prea am acordat interes.. in final m-am razgandit rapid si am zis ca trebuie sa intervin si eu (doar fac parte din echipa foto-video a Biroului de Presa al Consiliului Judetean al Elevilor Prahova…zic doar :D). Asadar am inceput sa filmam si sa montam si sa filmam iar hore si flotari si iar hore de zici ca eram la Jocurile Olimpice.

In fine, din cate am inteles clipurile urmeaza sa fie urcate pe un site anume si trebuie votate.. mai multe habar nu am.. Deeeci.. cine vrea sa ma ajute atat pe mine, cat si pe colegii mei, il rog sa ne ofere un like aici..

Atentie ! Persoana cu like-ul nr. 100 primeste moca din partea blogului o shaorma… daca da si share ma asigur personal ca o sa fie cu de toate ! Toate acestea dupa ce isi termina exercitiile fizice pe ziua respectiva, bineinteles :)) #pebune

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.