„Sa-l ajutam pe Madalin Ivan”..

…asa se intituleaza campania organizata de colegii lui cu scopul de a strange suma de bani necesara unui transpant de maduva.

Madalin este elev al Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Ploiesti in clasa a XII-a. Acesta a fost diagnosticat, inainte de sarbatori, cu leucemie, tratamentul avand un cost de 100.000 Euro.

Colegii lui, in colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti au organizat un spectacol caritabil ce va avea loc la sfarsitul lunii ianuarie, pe data de 27 (ian.) la ora 17:30. Biletul va costa in jur de 15 lei, astfel, toti banii primiti pe bilete vor fi donati.

Untitled

Pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor vor urca mai multi elevi voluntari dispusi sa prezinte o demonstratie de canto, dans, etc. dar si unul dintre participantii unei o competitii romanesti televizate ce isi propune sa gaseasca noi talente muzicale vocale.

Sfarsitul anului 2013 a insemnat pentru mine un nou inceput si am fost foarte fericita sa fiu din nou diriginta clasei a XI-a E4 din cadrul Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, Municipiul Ploiesti. Am petrecut impreuna cu acesti copii clipe frumoase, ne-am dedicat timpul, energia unii altora, ne-am imbogatit sufleteste, spiritual. Dar…acum, Madalin are nevoie de noi… este in clasa a XII-a… Baiatul meu de la scoala nu poate sa vina la cursuri alaturi de colegii lui; el se afla la spitalul Fundeni, Bucuresti… boala a recidivat si necesita transplant d emaduva pentru a invinge si de aceata data lupta cu viata.

— a declarat diriginta clasei a XII-a, Prof. Lazar Corina Roxana, pentru max-media.ro

Contul in care se pot face donatii este RO75BRDE300SV08302523000 (BRD)

 

Reclame

2 gânduri despre „„Sa-l ajutam pe Madalin Ivan”..

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.