Dupa o luna

Da, deja a trecut o luna.. pe 15, acum 30 de zile, am inceput clasa a 9-a. 

Nu  ma asteptam sa treaca atat de repede. Poate mi s-a parut mai usor pentru ca era prima luna, introducerea in noul an si in noul liceu, adaptarea cu profesorii, habar nu am.. Aproape am invatat si liceul, din punct de vedere al constructiei (sau cel putin asta imi place sa cred), aproape mi-am invatat noii colegi….toate 26.

Am tinut legatura si cu fostii mei colegi preferati din 1/5-8… cu amandoi, chiar. Probabil ceilalti din fosta clasa si-au dat seama ca vreau sa luam o pauza si alte abureli pentru sintagma „sa cunosc lume noua, dar noi ramanem prieteni” in momentul in care au observat ca i-am scos si din lista virtuala de prieteni, si din lista reala.

Urmeaza sa trec si pe la fosta scoala, pe la diriga, pe la fostii profesori. Nu stiu inca in ce zi, nu prea as vrea sa merg in aceeasi zi cu fosta clasa din diferite motive pe care prefer sa nu le precizez aici, dar pe care ei le stiu foarte bine. Mai mult ca sigur si ei citesc articolul asta, deci asta e un mic apropo la adresa lor. A, si apropo de apropo, vedeti ca cyborg nu mai preda in scoala, nu mai intrebati de ea 🙂

O ultima idee, nu va asteptati sa postez foarte des pe aici. Nu are rost sa scriu ceva cand nu am ceva de scris. E logic, nu?

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.