Primele zile la Prahova TV

Prima zi fiind 7 iulie, marti. Am inceput practica aici ca unealta secreta (sau daca e sa ne laudam, ca asistentul lui #John).In fine, sediul il stiam cat de cat dinainte, deci nu am avut vreo problema cu o eventuala ratacire in el. Totusi, prima data am facut singur un tur scurt, ca sa imi reamintesc toate detaliile. Am trecut prin redactie, camera de montaj, regie, studio samd

Lucrurile ce le aveam de facut nu erau deosebit de importante, dar contau. Eu invitam unele persoane la emisiune, mai gaseam cate un subiect cand John nu avea idei, mai puneam niste apa in pahare, mai faceam niste poze..

Am avut ocazia sa fac cunostinta cu intreaga echipa PHTV, de la cameramani si operatori, la reporteri, pana la redactie si montaj. Voi face asta in continuare, desi va fi putin mai complicat din septembrie… Asta pana imi voi organiza programul liceu – timp liber 🙂

Din ce am observat eu, atmosfera este diferita in comparatie cu filmele alea americane. Cand e vorba de munca, se munceste, iar cand e vorba de glume, se glumeste; niciodata nu se amesteca cele doua. Totul este organizat, toata lumea stie ce sa faca in orice moment, si cum sa faca acel lucru.

Sincer nu stiu ce sa mai spun, desi din partea mea, cei de la Prahova primesc doar cuvinte de lauda. Desi au cea mai mare audienta din tot judetul, arata ca se implica si ca o merita.

Ca tot am adus vorba si de emisiunea lui John, scopul acesteia este acela de a promova tinerii in ceea ce fac cel mai bine. Te invit si pe TINE sa ne spui ce iti place sa faci in sectiunea de comentarii.

(Comentariul trebuie sa aiba logica, iar e-mailul sa fie cel real)

logo-platform1                         logotransp400

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.