Bafta la examen (3/2)

Nu am mai scris de ceva timp, probabil v-ati dat seama din titlu de ce. Spre deosebire de altele si de asteptarile voastre, asta o sa fie unul din cele mai scurte articole de pe blog, legat strict de examen si de rezultate.

28.06.2014

Iar acum, ca un ultim sondaj care sa intoarca toate cartile pe fata si sa ne dam seama cu cate puncte au luat unii in minus si altii in plus. Va invit sa raspundeti la intrebarea urmatoare: Ce MEDIE ATI LUAT la Evaluarea Nationala (Medie de admitere)

Mai jos aveti un fel de chestionar, intrebarea de baza fiind: Ce medie de admitere ati luat la examen? Am asigurat toate mediile, deci fiecare are o varianta de raspuns.

25.06.2014

Astazi s-a dat sesiunea a doua a examenului, matematica. Sper ca v-ati descurcat, eu m-am descurcat. Ca si ieri, intrebarea mea este aceeasi: Ce nota credeti ca luati la mate? Ca sa va faceti si o idee cam ce nota meritati, colegii de la Adevarul Live au rezolvat subiectele, chiar aici !

Mai jos aveti un fel de chestionar, intrebarea de baza fiind: Ce nota credeti ca luati la examenul de capacitate la matematica? Am asigurat toate notele, deci fiecare are o varianta de raspuns. Asta doar sa ne facem o idee referitoare la cat de grele au fost subiectele.. Rezultatele vor fi publicate astazi, la ora 21:00.

Rezultatele sondajului (25 iun / 9:29 PM)
24.06.2014

Inainte de toate, sper ca toti sa intrati la liceul dorit, cu medii bune si chestii… Dupa examenul de ieri am observat ca s-au starnit o gramada de discutii pro si contra subiectelor si baremului de corectare. Eu sincer chiar nu stiu ce sa spun de subiecte. Mi s-au parut de nivel mediu, daaaar va invit sa trimiteti si voi un feedback.

Mai jos aveti un fel de chestionar, intrebarea de baza fiind: Ce nota credeti ca luati la examenul de capacitate la romana? Am asigurat toate notele, deci fiecare are o varianta de raspuns. Asta doar sa ne facem o idee referitoare la cat de grele au fost subiectele..

Rezultatele sondajului (24 iun / 10:09 PM)

Rezultatele vor fi anonime si se vor afisa sub forma de procente tot aici, inainte de 25 iunie. Bafta la mate !

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.