Auschwitz Grand Reopening

Tu, persoana obisnuita, cu bilet sau abonament vrei sa calatoresti mai eficient si iei un autobuz, 35 sa zicem, si vezi locurile din spatele autobuzului libere. Intrebare fulger ! Ce faci? te infigi sa prinzi un loc sau stai in picioare tot traseul?

E un loc liber, primele ganduri sunt ca viata ta depinde de locul ala…deci te duci spre fundul autobuzului si te asezi pe unul din locuri. Stai putin, verifici privelistea de pe geam…iti actualizezi statusul pe Facebook..iti aranjezi camasa caaaaaaand deodata te trezesti ca se aseaza o cioara persoana de etnie roma langa tine, urmat de alti 5 care se aseaza unul peste altul sa prinda locul liber (singurul ramas). Cum ii admiri tu asa cand executa lupte greco-romane te trezesti cu unul ca se aseaza peste tine ca un sportiv ratat ce se multumeste cu locul 2. Stai 5 secunde, il lasi..poate poate si-a pierdut echilibrul si urmeaza sa isi ceara scuze.. mai stai 5 secunde, il lasi…poate vrea sa glumeasca cu tine..si trece un minut si cioara stimabilul nu are nici o tendinta sa se ridice. Ca o persoana ce nu doreste scandal incerci sa te ridici sa ii cedezi imputitului baiatului scaunul si ca un domn ii ceri sa se dea putin la o parte sa te poti ridica, la care el, cu un ton prostesc: „Da’ nu poti sa te strecori?”

SA MORI TU ca te asezi pe locul meu, imi futi tot cheful de viata cu kilogramele tale pe piciorul meu, iar cand incerc sa ma ridic tot eu sunt problema?

Sfatul meu, ocoliti locurile din spate, mai ales seara cand nu stii niciodata ce specimene cu autorizatii de calatorie gratuita si drept de vot.

 

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.